Domů>GDPR

verze 1. účinná od 25.5.2018

Náš e-shop www.prosexshop.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis.IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

 

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

 

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. 

 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

 

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

 

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

 

Jak vaše osobní údaje využíváme? 

 

Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

 

Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace 
Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
Zabránit zneužití našich služeb


Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

 

·       u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,

·       u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,

·       u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,

·       nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

 

2. Budeme vás chránit

 

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

 

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

 

Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

 

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese: Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, nebo na emailu - o.sefler@gmail.com

 

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

 

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

PolyWeb s.r.o., Čechova 59, České Budějovice, 37001, IČ: 28136187

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

5. Jaká jsou vaše práva? 

 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 170 00, nebo na email - o.sefler@gmail.com.

 

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

 

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Extrasexshop.cz

Kupte si erotické pomůcky v našem exkluzivním sexshopu. Luxusní vibrátory, které ocení každá i ta nejnáročnější žena. Sex shop Ultrasexshop.cz vám přináší erotické hračky za super ceny. Kvalitní porno videa zdarma pro každého fanouška erotiky a sexu. České porno videa zdarma pro každého fanouška kvalitních pornofilmů. 1-sexshop.cz je sexshop, který Vám přinese krásný chvilky do Vašeho milostného vztahu. Extra-spodní-prádlo.cz vám nabízí luxusní prádlo a plavky.

www.ceske-kurvicky.cz

Najdi holku na sex ještě dnes večer, šukej zdarma!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

On-line sexshop, kde naleznete zboží připravené k okanžitému dodání. Eroticky zaměřený seznamovací portál a seznamka na sex - Flirtkontakt.cz.

Formička na pečení - Penis

Formička na pečení - Penis

množství:

Cena: 399,00 Kč

koupit

Kapesní vagína Pussy

Kapesní vagína Pussy

množství:

Cena: 299,00 Kč

koupit

Dildo s přísavkou Cally

Dildo s přísavkou Cally

množství:

Cena: 349,00 Kč

koupit

Dildo Authentic

Dildo Authentic

množství:

Cena: 639,00 Kč

koupit

Návlek na prst - Love Finger Tingling

Návlek na prst -  Love Finger Tingling

množství:

Cena: 119,00 Kč

koupit

Vibrační análek - Magic Flesh

Vibrační análek - Magic Flesh

množství:

Cena: 289,00 Kč

koupit

Anální kuličky - růžové

Anální kuličky - růžové

množství:

Cena: 169,00 Kč

koupit

Masážní strojek + anální perly

Masážní strojek + anální perly

množství:

Cena: 379,00 Kč

koupit

Nafukovací panák - Big John

Nafukovací panák - Big John

množství:

Cena: 1 259,00 Kč

koupit

Nožní pumpa

Nožní pumpa

množství:

Cena: 199,00 Kč

koupit

Vakuová pumpa modrá - Blue for Man

Vakuová pumpa modrá - Blue for Man

množství:

Cena: 419,00 Kč

koupit

Luxusní skleněné dildo - ICICLES no. 02

Luxusní skleněné dildo - ICICLES no. 02

množství:

Cena: 659,00 Kč

koupit

Škrtící kroužek - modrý

Škrtící kroužek - modrý

množství:

Cena: 179,00 Kč

koupit

Vakuová pumpa Red for Man

Vakuová pumpa Red for Man

množství:

Cena: 419,00 Kč

koupit

Skleněný roubík Icicle no. 65

Skleněný roubík Icicle no. 65

množství:

Cena: 839,00 Kč

koupit

Intimní šperk - PEARL METALLIC

Intimní šperk - PEARL METALLIC

množství:

Cena: 319,00 Kč

koupit

Košilka - Simone-M

Košilka - Simone-M

množství:

Cena: 759,00 Kč

koupit

Bíle silonky pro dračice

Bíle silonky pro dračice

množství:

Cena: 169,00 Kč

koupit

Bílá andělská křídla

Bílá andělská křídla

množství:

Cena: 199,00 Kč

koupit

Černá maska - Cosmic Vision

Černá maska - Cosmic Vision

množství:

Cena: 263,00 Kč

koupit

Krajkový podvazkový pás - bílé barvy

Krajkový podvazkový pás - bílé barvy

množství:

Cena: 219,00 Kč

koupit

Catsuit černé barvy-univerzální

Catsuit černé barvy-univerzální

množství:

Cena: 399,00 Kč

koupit

Anální kuličky růžové

Anální kuličky růžové

množství:

Cena: 188,00 Kč

koupit

Anální kolík CLASSIC - malý

Anální kolík CLASSIC - malý

množství:

Cena: 289,00 Kč

koupit

Hrající kalhotky - červené-S/L

Hrající kalhotky - červené-S/L

množství:

Cena: 199,00 Kč

koupit

Anální kolík Mr. Big - velký

Anální kolík Mr. Big - velký

množství:

Cena: 239,00 Kč

koupit

Černé kalhotky ve tvaru motýla-S/L

Černé kalhotky ve tvaru motýla-S/L

množství:

Cena: 249,00 Kč

koupit

Černý anální nafukovací balónek

Černý anální nafukovací balónek

množství:

Cena: 379,00 Kč

koupit

Umělý penis - Dildo Real skin

Umělý penis - Dildo Real skin

množství:

Cena: 419,00 Kč

koupit

Kožená maska s cvočky

Kožená maska s cvočky

množství:

Cena: 219,00 Kč

koupit

Černé venušiny kuličky Candy Balls

Černé venušiny kuličky Candy Balls

množství:

Cena: 239,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace